Felicitació nadalenca i renovació socis 2021

Felicitació nadalenca i renovació socis 2021

Bones socis/es, primer que tot esperem tots vosaltres i els vostres amics i familiars estiguin bé.

Us comuniquem de part de la junta de l’associació de lo Makot, que després de l’any que hem passat, estem passant i no sabem com anirà, tots els socis de l’associació quedaran automàticament renovats per al 2021.

Repassant el 2020 almenys vam poder fer la 4a cursa i caminada Sagrat Cor Trail que va ser un gran èxit, i tot gràcies a vosaltres per participar tant com a corredors/es o caminadors/es o com a voluntaris/voluntàries.

També al moment que ens vàrem confinar vam proposar diverses rutes per fer pel poble i que ja hem fet moltes vegades, i com que sempre hi ha hagut la impossibilitat de fer cap sortida de més de 6/10 persones depenent de la fase o el que sigui, fent inviable qualsevol sortida de l’associació, ja que només amb 2-3 famílies superàvem aquests límits.

I l’objectiu principal de les sortides de la nostra associació són la descoberta de nous indrets, de la natura, de la companyia i el caliu dels socis de l’associació, els dinars al cim d’un pic o a la vora un estany, o en un bon restaurant, o trobar-nos amb els amics de l’escola en un entorn no habitual.

Esperem retrobar-nos aviat, bones festes, salut i cames.

Junta Associació caminadors i corredors d’Alguaire «Lo Makot»