Reglament trail/caminada Sagrat Cor Trail 2020
SONY DSC

Reglament cursa/caminada Sagrat Cor Trail 2020

-La cuarta edició de la Cursa/Caminada de la Sagrat Cor Trail d’Alguaire es celebrarà el proper diumenge 16 de Febrer de 2020. La sortida tindrà lloc davant del Pavelló que hi ha a la zona esportiva.

La sortida de la caminada i de la Trail serà a les 10:00 hores tenint un horari de tall a les 12:00 hores, a partir d’aquest moment es podrà finalitzar la prova però no es sortirà a les classificacions.

-Cursa oberta a tothom qui accepti el present reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, encara que l’Organització es reservi el dret d’anul·lar-la si així ho creu convenient.

-Tots els participants tindran la “Bossa del corredor” que es repartirà fins mitja hora abans de l’inici de les proves.

Es garantirà la talla de la samarreta a tots els inscrits fins el dia 12/1/2020.

-El recorregut de la caminada serà d’uns 9 km amb uns 170 metres de desnivell positiu i el de la Trail serà d’uns 13 km amb uns 350 metres de desnivell positiu, els dos degudament senyalitzats.

La Trail i la caminada travessaran la carretera que puja a l’aeroport i tothom haurà de fer cas a les ordres dels voluntaris, per passar.

-La cursa disposarà de dos avituallaments un al quilòmetre 5 i un punt d’aigua al quilòmetre 10. La caminada disposaran d’un avituallament al quilòmetre 5 i tant la cursa com la caminada, gaudiran d’un gran avituallament final.

-La participació a l’esdeveniment serà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa/caminada, i s’eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació a la prova.
L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos i/o a terceres persones.
S’organitzarà un dispositiu mèdic adequat a la zona de sortida.

El participant, a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i per a poder afrontar una prova com aquesta.

A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

-Les inscripcions s’obriran el dia 29 de novembre del 2019, els preus seran de 10€ fins el dia 2 de desembre.

A partir del dia 3 de desembre, els preus pujaran a 13€ la cursa i 11€la caminada fins el dia 1 de gener.

Finalment del dia 2 de gener fins el 14 de febrer el preu de la cursa serà de 16€ i el de la caminada de 12€.

Si algú no disposa de chip groc d’iter5 el pot llogar al realitzar la inscripció per un preu de 2€.

El dia de la prova el preu de la cursa i de la caminada serà de 20€.

-Trofeus de la cursa Trail:

.Als 3 primers nois i les 3 primeres noies de la classificació general.

.Al primer noi i la primera noia local. ( Es considera local el corredor que resideixi a Alguaire).

.Al primer màster i primera màster.

.Al primer veterà i primera veterana.

.Al primer sènior i primera sènior.

.Al primer Sub. 23 i primera sub. 23.

Els premis no seran acumulables, és a dir si el tercer de la categoria general és local, aquest no pujarà al podi local.

-Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

– Els participants estan obligats a tenir cura, respectar i preservar l’entorn natural on es desenvolupa la cursa.

– El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web i a les xarxes socials de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la realització de la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

-S’encarrega de les inscripcions iter5 el qual ens informa abans d’omplir el formulari d’inscripció sobre la llei de protecció de dades on posa textualment: “En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de CHRONOS ITER5, S.L CIF : B-25767831. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a info@iter5.cat
Enviant aquest formulari accepteu el reglament de la cursa”.

-Els menors de 12 anys podran participar a la Caminada, amb inscripció gratuïta. Tots els menors de 16 anys, han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.

-Hi haurà servei de dutxes a la zona esportiva.

-L’entrega de premis de la cursa es durà a terme mitja hora després de l’horari de tall de la prova, és a dir, a les 12:30 hores.