Reglament cursa i caminada Sagrat Cor Trail 2024

 

-La setena edició de la Cursa/Caminada de la Sagrat Cor Trail d’Alguaire es celebrarà el pròxim diumenge 18 de febrer de 2024. La sortida tindrà lloc davant del Pavelló que hi ha a la zona esportiva.

La sortida de la caminada i de la Trail serà a les 10:00 hores tenint un horari de tall a les 13:00 hores, a partir d’aquest moment es podrà finalitzar la prova, però no se sortirà a les classificacions.

-Cursa oberta a tothom qui accepti el present reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, encara que l’Organització es reservi el dret d’anul·lar-la si així ho creu convenient.

-Tots els participants tindran la “Bossa del corredor” que es repartirà fins mitja hora abans de l’inici de les proves.

-Es garantirà la talla de la samarreta a tots els inscrits fins al dia 15/1/2024.

-El recorregut de la caminada serà d’uns 11 km amb uns 150 metres de desnivell positiu i el de la Trail serà d’uns 15 km amb uns 450 metres de desnivell positiu, els dos degudament senyalitzats.

-La Trail i la caminada travessaran la carretera que puja a l’aeroport i tothom haurà de fer cas a les ordres dels voluntaris, per passar.

La cursa disposarà de tres avituallaments un al quilòmetre 7,5 i un punt d’aigua al quilòmetre 11. La caminada disposaran de dos avituallaments, un al quilòmetre 7 i tant la cursa com la caminada, gaudiran d’un gran avituallament final amb un entrepà de llonganissa a la brasa per a cada corredor/caminador.

– Els participants estan obligats a tenir cura, respectar i preservar l’entorn natural on es desenvolupa la cursa.

-La participació en l’esdeveniment serà sota la responsabilitat i propi risc dels participants en la cursa/caminada, i s’eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que puguin patir durant la participació en la prova.

-L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos i/o a terceres persones.
S’organitzarà un dispositiu mèdic adequat a la zona de sortida.

-El participant, en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i per a poder afrontar una prova com aquesta.

-A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores pròximes a la finalització d’aquesta.

-Les inscripcions s’obriran el dia 25 de novembre del 2023 sent un total de 150 inscripcions per la cursa i 150 inscripcions per la caminada, els preus seran de 12 € fins al dia 28 de novembre del 2023.

A partir del dia 29 de novembre del 2023, els preus pujaran a 16 € la cursa i 16 € la caminada fins al dia 31 de desembre de 2023.

Finalment del dia 1 de gener del 2024 fins al 18 de febrer del 2024 el preu de la cursa serà de 20 € i el de la caminada de 20 €.

Si algú no disposa de xip groc d’Iter5 el pot llogar en realitzar la inscripció per un preu de 2 € o comprar-lo amb la inscripció per un preu de 14 €.

El dia de la prova el preu de la cursa i de la caminada serà de 20 €.

-Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

-Els menors de 12 anys podran participar en la Caminada, amb inscripció gratuïta. Tots els menors de 16 anys, han d’anar acompanyats d’un adult responsable, i omplir en la inscripció, la corresponent butlleta d’autorització dels seus pares o tutors legals.

-L’entrega de premis de la cursa es durà a terme a l’hora de tall de la cursa i caminada, a les 13:00 hores. Si l’organització ho considera oportú aquests es podran entregar abans de l’hora de tall.

-En finalitzar la prova tots els participants disposaran de servei de dutxa.

Trofeus de la cursa Sagrat Cor Trail 2024:

.Als 3 primers nois i les 3 primeres noies de la classificació general.

.Al primer noi i la primera noia local. ( Es considera local el corredor que resideixi a Alguaire).

.Al primer màster i primera màster.

.Al primer veterà i primera veterana.

.Al primer sènior i primera sènior.

.Al primer Sub. 23 i primera sub. 23.

-Els premis no seran acumulables, és a dir si el tercer de la categoria general és local, aquest no pujarà al podi local.

– El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web i a les xarxes socials de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la realització de la cursa. També cedeix les seves imatges perquè puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

-S’encarrega de les inscripcions Iter5 el qual ens informa abans d’omplir el formulari d’inscripció sobre la llei de protecció de dades on posa textualment:

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

CHRONOS ITER5, SL és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Procedir a la inscripció d’esdeveniments, mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Comunicació de les dades: Les dades se cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l’efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Drets que assisteixen l’Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (apdcat.gencat.cat) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: info@iter5.cat.

Procedint amb aquesta inscripció, vostè accepta que ha llegit el present text i està conforme amb les clàusules anteriors.

Gràcies i bona cursa/caminada!!!!!!